Radialight Windy 2B

Ψηφιακό αερόθερμο τοίχου 1800 Watt, ιταλικού σχεδιασμού σύμφωνα με την οδηγία EcoDESIGN 2018 Lot 20, ό,τι πιο σύγχρονο τεχνολογικά για τη θέρμανση του μπάνιου.

Πολύ εύκολη τοποθέτηση και άμεση λειτουργία (διαθέτει καλώδιο και φις).

Αθόρυβη λειτουργία.

Ομοιόμορφη ροή αέρα για τέλεια κατανεμημένη θερμότητα στον χώρο.

Εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων έως και 25% σε σύγκριση με ένα κοινό αερόθερμο.

 Ημερήσιος και εβδομαδιαίος προγραμματισμός λειτουργίας.

 Αισθητήρας κίνησης.

 Ανίχνευση ανοικτού παραθύρου.

Boost function for ultra quick heating Ταχύτατη θέρμανση.

 Δήλωση Συμμόρφωσης 

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Με μοντέρνο ιταλικό design και πάχος μόνο 11 cm, το Radialight Windy 2B είναι ό,τι πιο όμορφο για θέρμανση με στυλ στο λουτρό.

Διαθέτει:

Δύο ράβδους από σατινέ αλουμίνιο και ένα πλαϊνό γαντζάκι για πετσέτες πάντα στεγνές και ζεστές.

Ενσωματωμένο έξυπνο ψηφιακό θερμοστάτη.

Δυνατότητα ημερήσιου και εβδομαδιαίου προγραμματισμού, χάρη στην οποία είναι δυνατή η κατάλληλη προσαρμογή της λειτουργίας του ψηφιακού αερόθερμου για μπάνιο ζεστό το πρωί ή όποτε άλλοτε είναι αυτό επιθυμητό.

Δυνατότητες χειρισμού για περιορισμό της κατανάλωσης ενέργειας και εξοικονόμηση χρημάτων έως και 25% σε σύγκριση με ένα κοινό αερόθερμο, χωρίς περιορισμό της άνεσης στο μπάνιο.

Οθόνη αφής στη μπροστινή επιφάνεια για πανεύκολο χειρισμό του αερόθερμου, έλεγχο της θερμοκρασίας του χώρου και επιλογή των διαφορετικών επιπέδων θερμοκρασίας, ρύθμιση του εβδομαδιαίου προγράμματος ή επιλογή ενός από τα πέντε προεγκατεστημένα, καθώς και για ενεργοποίηση της αυτόματης λειτουργίας BOOST για ταχύτατη θέρμανση του μπάνιου.

Αισθητήρα κίνησης για ανίχνευση της επισκεψιμότητας. Κατά τη διάρκεια ανθρώπινης παρουσίας στον χώρο, το αερόθερμο Radialight Windy 2B τίθεται σε λειτουργία Comfort και μέσω του υπερευαίσθητου ψηφιακού θερμοστάτη συντηρεί την ακριβή θερμοκρασία. Αν για δέκα λεπτά ο αισθητήρας δεν εντοπίσει κάποιον στον χώρο, το Windy 2B τίθεται αυτόματα σε λειτουργία ECO (3,5 °C κάτω από την θερμοκρασία Comfort), ρυθμίζοντας την κατανάλωση ενέργειας σε χαμηλότερο επίπεδο. Όταν κάποιος μπει στο μπάνιο, μέσα σε λίγα λεπτά το Radialight Windy 2B επαναφέρει αυτόματα τη θερμοκρασία στο επίπεδο Comfort.

Ειδική λειτουργία ανίχνευσης ανοικτού παραθύρου θέτοντας τη συσκευή σε λειτουργία προστασίας παγετού και περιορίζοντας έτσι την άσκοπη κατανάλωση ενέργειας.

Ενδεικτικές λυχνίες LED για τις λειτουργίες προστασίας παγετού (Frost Free), οικονομίας (ECO), άνεσης (Comfort) και ανοικτού παραθύρου (Open Window).

Φίλτρο αέρα για προστασία και αποτροπή υπερθέρμανσης που προσφέρει στο αερόθερμο μεγαλύτερο κύκλο ζωής. Το φίλτρο αφαιρείται, καθαρίζεται πολύ εύκολα και φέρει Alarm ειδοποίησης για όταν χρειάζεται καθάρισμα.

Διπλή ηλεκτρική μόνωση Class II και βαθμό προστασίας Splash Proof IP24 που το καθιστούν κατάλληλο για τοποθέτηση σε χώρους με υγρασία και υδρατμούς χωρίς κανέναν κίνδυνο.

Χαρακτηριστικά:

  • Διαστάσεις (Mήκος x Ύψος x Πλάτος): 31,8 x 57,8 x 11,2 cm.
  • Βάρος: 2,6 Kg
  • Τάση: 230 V μονοφασικό
  • Ισχύς: 1000/1800W

Χαρακτηριστικά

Θερμική Ισχύς (Max Watt)
1800

No customer reviews for the moment.

To top

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password