Radialight Oasi Black

Μαύρο, επαγγελματικό, τηλεχειριζόμενο, θερμαντικό σώμα υπέρυθρης ακτινοβολίας, ισχύος 1000 / 2000 Watt.

Έξυπνη, αθόρυβη και αποτελεσματική θέρμανση με Ιταλικό Design για την άριστη αισθητική οποιουδήποτε επαγγελματικού ή οικιακού χώρου με μεγάλο ύψος.

Με διπλό σύστημα θέρμανσης LOW GLARE IR-B Carbon Heating Technology για άμεση και ομοιόμορφη θέρμανση με μειωμένο φωτισμό.

Με προαιρετικό, απλό και έξυπνο ασύρματο χειρισμό λειτουργίας σε έως και έξι σώματα Radialight OASI ανεξάρτητα, από απόσταση έως και τριάντα μέτρων, και με δυνατότητα ελέγχου του επιπέδου θέρμανσης σε διαφορετικές ζώνες ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου, με σκοπό τον περιορισμό της κατανάλωσης.

Ευέλικτης τοποθέτησης στον τοίχο, στην οροφή ή στο ειδικό προαιρετικό σταντ (OASI STAND).

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Τα τηλεχειριζόμενα θερμαντικά σώματα υπέρυθρης ακτινοβολίας Radialight OASI, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα εξ’ ολοκλήρου στην Ιταλία, αποτελούν την πιο κομψή και αποτελεσματική επιλογή για άμεση, αθόρυβη και αποτελεσματική θέρμανση εξωτερικών ή εσωτερικών χώρων με μεγάλο ύψος. Σε μπαρς, καφετέριες, καλαίσθητα εστιατόρια, ακόμα και στον κήπο ή στη βεράντα, τα σώματα Radialight OASI δένουν αρμονικά σε κάθε περιβάλλον. Είναι ιδανικά ακόμα και για οποιονδήποτε επαγγελματικό ή βιομηχανικό χώρο, όπου τυχόν απαιτείται η θέρμανση μεμονωμένων σημείων.

Διαθέτουν:

Διπλό σύστημα θέρμανσης που χρησιμοποιεί LOW GLARE IR-B Carbon Heating Technology, προσφέροντας άμεσα εξαιρετική αίσθηση ομοιόμορφης θερμότητας με μειωμένο φωτισμό που δεν επηρεάζει τον υφιστάμενο και δεν ενοχλεί.

Προαιρετικό, απλό και έξυπνο ασύρματο χειρισμό έως και έξι σωμάτων Radialight OASI ανεξάρτητα, από απόσταση έως και τριάντα μέτρων, με δυνατότητα ελέγχου και ρύθμισης του επιπέδου της έντασης της θερμότητας σε διαφορετικές ζώνες ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου. Κάνοντας χρήση των δύο διαφορετικών ρυθμίσεων ισχύος που διαθέτει κάθε θερμαντικό σώμα, 1000 και 2000 Watt, η λειτουργία εξασφαλίζει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας. Τα Radialight OASI, ωστόσο, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και χωρίς το τηλεχειριστήριο, με απλή σύνδεσή τους με εξωτερικό διακόπτη.

Επιλογή ευέλικτης τοποθέτησης στον τοίχο, στην οροφή ή στο ειδικό προαιρετικό σταντ (OASI STAND). Καλύπτουν έως 10 τ.μ., εάν τοποθετηθούν στην οροφή, και έως 7,5 τ.μ. κατά την επιτοίχια τοποθέτηση.

Δυνατότητα ρύθμισης κλίσης από 25° έως 45°.

Καλώδιο μήκους 4m.

Χαρακτηριστικά:

Ισχύς (Watt): 1000/2000

Διαστάσεις (Mήκος x Ύψος x Πλάτος): 60,0 x 25,0 x 23,0 cm.

Βάρος: 5.2 Kg

Χρώμα: Μαύρο. Διατίθεται και σε Λευκό.

 Εγγύηση: 2 Έτη

Κατασκευαστής: RADIALIGHT

Χώρα Παραγωγής: Ιταλία

Χαρακτηριστικά

Θερμική Ισχύς (Max Watt)
2000

No customer reviews for the moment.

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

To top

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password