Radialight Oasi HT

Eπαγγελματικό θερμαντικό σώμα ακτινοβολίας αλογόνου, ισχύος 2000 Watt.

'Αμεση, αθόρυβη και αποτελεσματική θέρμανση με κομψό Ιταλικό Design για την άριστη αισθητική οποιουδήποτε ανοικτού χώρου, εκτεθειμένου σε άνεμο και υγρασία.

Με λάμπα αλογόνου για υπέρυθρη θέρμανση IR-A.

Με ειδικό ανακλαστήρα αλουμινίου με σφυρηλατημένη επιφάνεια, για αντανάκλαση και μετάδοση 90% περισσότερης θερμικής ενέργειας.

Ευέλικτης τοποθέτησης στον τοίχο, στην οροφή ή στο ειδικό προαιρετικό σταντ (OASI STAND).

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Τα θερμαντικά σώματα ακτινοβολίας αλογόνου Radialight OASI HT, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα εξ’ ολοκλήρου στην Ιταλία, αποτελούν την πιο κομψή επιλογή για άμεση, αθόρυβη και αποτελεσματική θέρμανση ανοικτών χώρων, εκτεθειμένων σε άνεμο και υγρασία. Σε μπαρς, καφετέριες, καλαίσθητα εστιατόρια, ακόμα και στον κήπο ή στη βεράντα, τα σώματα Radialight OASI HT δένουν αρμονικά σε κάθε περιβάλλον και προσφέρουν άμεσα εξαιρετική αίσθηση ομοιόμορφης θερμότητας καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Είναι ιδανικά ακόμα και για οποιονδήποτε επαγγελματικό ή βιομηχανικό χώρο, όπου τυχόν απαιτείται η θέρμανση μεμονωμένων σημείων, εξασφαλίζοντας σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας ενεργοποιώντας τα σώματα που είναι απαραίτητα και διατηρώντας απενεργοποιημένα όσα βρίσκονται σε σημεία που δεν χρειάζεται.

Διαθέτουν:

Λάμπα αλογόνου για υπέρυθρη θέρμανση IR-A που θερμαίνει ακριβώς όπως ο ήλιος, προσφέροντας άμεση και ομοιόμορφη θέρμανση με το που ενεργοποιείται το σώμα, χωρίς να επηρεάζεται από τον άνεμο ή/και την υγρασία.

Ειδικό ανακλαστήρα αλουμινίου με σφυρηλατημένη επιφάνεια, που αντανακλά και μεταδίδει περισσότερο από το 90% της θερμικής ενέργειας που εκπέμπεται από το θερμαντικό στοιχείο αλογόνου.

Δείκτη προστασίας IP X5 για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, εκτεθειμένους σε άνεμο και υγρασία. Η λειτουργία του δεν ενδείκνυται υπό συνθήκες άμεσης έκθεσης σε βροχή.

Επιλογή ευέλικτης τοποθέτησης στον τοίχο, στην οροφή ή στο ειδικό προαιρετικό σταντ (OASI STAND). Καλύπτουν έως 10 τ.μ., εάν τοποθετηθούν στην οροφή, και έως 7,5 τ.μ. κατά την επιτοίχια τοποθέτηση.

Δυνατότητα ρύθμισης κλίσης από 25° έως 45°.

Καλώδιο μήκους 4m.

Χαρακτηριστικά:

Ισχύς (Watt): 2000

Διαστάσεις (Mήκος x Ύψος x Πλάτος): 60,0 x 25,0 x 23,0 cm.

Βάρος: 5.2 Kg

Χρώμα: Ματ μαύρο.

 Εγγύηση: 2 Έτη

Κατασκευαστής: RADIALIGHT

Χώρα Παραγωγής: Ιταλία

Χαρακτηριστικά

Θερμική Ισχύς (Max Watt)
2000

No customer reviews for the moment.

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

To top

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password